Levering

De standaard verzendkosten voor een bestelling binnen Nederland bedragen € 3,95.
Doordat al onze sieraden met de hand gemaakt worden hanteren wij aan levertijd van 2-3 werkdagen. 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dimaschi.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Di Maschi behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt.
Wanneer de geleverde artikelen niet binnen de termijn van 14 dagen zijn geretourneerd, geldt dat de zending door u is geaccepteerd. Een defect ontvangen product dient direct na ontvangst per e-mail te worden aangemeld. 

Vragen

Voor verdere vragen kunt u ons een mailtje sturen naar: info@dimaschi.nl wij helpen u graag verder! 

 

© 2019 - 2024 dimaschi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel